ΠΕΡΙ ΑΡΟΤΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗΣ

Καλημέρα σας κύριε Κυπρίδημε.

Πάντοτε ενδιαφέροντα τά θέματα τά οποία παρουσιάζετε στήν “” Οπλογνωσία “” . Με εξέπληξε πολύ το θέμα πού αναφέρατε γιά την άρωση , όπου εκεί εμπλέκεται καί τό πρόσωπο τού Ησα’ί’α καί η σχετική ρήση του. Εδώ λόιπόν γεννόνται απορίες και προκύπτουν συμπεράσματα.

Ο Ησα’ί’ας πώς ηταν δυνατόν να προφητεύει γιά τις μελουσες ενέργειες του Θεού;; Καθ’οτι αγνωστες οι βουλές του Κυρίου! Βλασφημία να προτρέχει του Κυρίου. Αυτός πώς τις γνώριζε;; Λοιπόν, προφήτης ως ανώτατο μέλος στην ιεραρχία του θεσμού πού ειναι η θρησκεία ειχε την εγκριση του Θεου, “the approvals” και διά της Θείας επικοινωνίας ελάμβανε οδηγίες για τό, τί, πότε, πώς και σε ποιούς θα τίς ανακοινώσει. Και εδώ εχουμε την επιθυμία του Θεού, μέσω του προφήτου καί γιά να υπάρχει αληθοφάνεια, μή τυχόν και αμφιβάλει κανείς, να ορίζει ο προεξάρχων θρησκευτικός παράγων, ο προφήτης, να μετατραπεί η “πολεμική” βιομηχανία σε “ειρηνική”.

Εβλεπε ό θεσμός να χάνονται εσοδα καί κεφάλαια
λογω πολέμων Προφανώς και θα ειχαν κάνει επενδύσεις. Αυτοί όμως αντι να παράγουν σκοτωνόντουσαν μεταξύ τους και οι επενδυτές εχαναν έσοδα. Τι χρέη και τί τόκους να εξοφλήσουν οι εμπόλεμοι;

Αμ’ τό άλλο; Να γίνει καμμιά στραβή καί ετσι όπως ειναι εξαγριωμένοι οι εμπόλεμοι να πέσουν σε μας και να μας πάρουν τα φράγκα και ότι τούς εχουμε παρει μεχρι τώρα;; Δεν θέλουν πολύ. Γι’ αυτό συσκεύθηκε ο θεσμός και οι οικονομικοί συμβουλοι (Εδω διαφωνουμε κύριε Κυπρίδημε. Οχι
πληροφοριοδότες αλλα οικονομικοί -τεχνικο συμβουλοι του προφητη) αποφάσισαν λοιπόν να βγεί – εντολή- οδηγία (σαν πιό κατανοητό στις μέρες μας) Οχι στα μιση – καλιεργήστε τη φύση!

Αμεση μετατροπή των πολεμικών συνέργων σε γεωργικά ωστε να αναζωογονηθει η παραγωγή να γίνει δανεισμός από τούς “θεσμούς” πρός αποκατάσταση πολεμικών καταστροφών, εντοκος φυσικά, γιατί ο Θεός απαγορευει τόν άτοκο στούς μή αδελφούς, (τω αδελφώ σου ούκ εκτοκιείς).

Καί άμα ξεχρεώσετε ποτέ; Ούτε μετα
τρείς χιλιάδες χρόνια, ακομα χρεωμένοι ειναι. Μέ την εργασία παράγεται πλούτος και ετσι εμείς θα απολαμβάνουμε τόν παραγόμενο πλούτο σας και εσείς θα απολαμβάνετε το σπουδαιότερο αγαθό, την ειρήνη καί τό δικαίωμα της εργασίας !! θα απολαυσετε και τα αγαθά της ειρήνης όπως τά απόλαυσαν οι μαύροι στήν Αμερική. Εσείς πάντως μην κλονίζεστε και χάνετε την εμπιστοσύνη σας στούς θεσμούς. Αφού ανέμιξαν τώρα και τόν Θεό στήν υπόθεση, λένε: In God we trust.

Πιστέψτε τους

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ