ΔΥΟ BREDA ΕΛΑΤΗΡΙΟΥ

Οχι μια αλλά δύο τσίλικες Breda ελατηρίου ατσάλινες έχει αυτή τη στιγμή το Gun and Knife Classics, και οι δύο σε ανεπανάληπτη τιμή!

Οι γνώστες της Breda ξέρουν και θα σπεύσουν. Για όσους δεν ξέρουν την Breda ελατηρίου να πούμε μερικά πράγματα. Πρόκειτα για καραμπίνα βασισμένη στον μηχανισμό ελατηρίου που εφηύρε ο μεγάλος μαιτρ John Moses Browning. Αν και ακολουθεί πιστά το πρότυπο η Breda αφαίρεσε την περιπλοκότητα του προτύπου. Η Breda λύνεται χωρίς εργαλεία, κάτι που απλοποεί την συντήρηση της. Επιπλέον όλα, κυριολεκτικά όλα, τα μέρη της είναι από κατεργασμένο ατσάλι, δεν υπάρχει σταμπωτό κομμάτι πουθενά στην μηχανισμό. Είναι καραπίνα που έχει αφήσει εποχή και ίσως η μοναδική καραμπίνα ελατηρίου που κερδίζει θιασώτες νέους κυνηγούς.

Οποιος πιάσει την Breda, και ειδικά όποιος τη λύσει και δει πόσο απλή και καλοφτιαγμένη είναι, την συμπαθεί αμέσως.

Οι δύο συγκεκριμένες Breda είναι ατσάλινες, και αυτό σημαίνει ότι είναι κατασκευασμένες από ατσάλι και καρυδιά και τίποτε άλλο. Είναι άθικτες, προερχόμενες από συλλογή γνωστού συλλέκτη. Και προσφέρονται σε εξαιρετικά καλή τιμή. Τιμή που τις καθιστά ευκαιρίες της δεκαετίας!

Για όσους σκέφτονται το θέμα ανταλλακτικών, να πούμε ότι υπάρχει μεγάλη επάρκεια ανταλλακτικών για τις Breda ελατηρίου τόσο στην αντιπροσωπεία όσο και στην Οπλοτεχνική.

Θα τις δείτε στο Gun and Knife Classics 210-6138049.