ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ 447

ΚΑΛΗ ΑΓΟΡΑ ΠΛΑΓΙΟΚΑΝΝΟΥ

Ονομάζομαι Παναγιώτης Μ. και θα ήθελα να ζητήσω την γνώμη σας στην αγορά ενός πλαγιόκανου. Δεν είμαι επαγγελματίας κυνηγός αλλά μου αρέσουν τα παραδοσιακά δίκαννα.

Έχω βρει λοιπόν κάποια μοντέλα που μου αρέσουν σχεδιαστικά και είναι αυτά που θα ήθελα να έχω. Κατασκευαστικά όμως δεν έχω ιδέα και θα ήθελα την γώμη σου.

Merkel 60E € 6.300 -7.200 καινούριο

Grulla 209 € 6.800 καινούριο

Grulla 215 € 6.300 καινούριο

Arrieta 803 € 8.000 καινούριο

Arrieta 600 € 5.000 1 έτους αγρατζούνιστο σαν καινούριο

ΑΥΑ Νο2 € 2.000 σε πολύ καλή κατάσταση

Ugartechea 75 Milano € 1.900 καινούριο

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Η καλύτερη αγορά από τα παραπάνω δίκαννα είναι το ΑΥΑ Νο2. Και αυτό διότι είναι αναγνωρίσιμο άρα εμπορικό, δηλαδή μπορεί να πουληθεί εύκολα στο μέλλον. Είναι δοκιμασμένο μοντέλο της πιο γνωστής ισπανικής εταιρείας και έχει αποδείξει την αξιοπιστία του διεθνώς. Εχει κάννες ντεμιμπλόκ, μηχανισμό Holland και είναι γενικά καλοφτιαγμένο όπλο. Η τιμή των 2000 Ευρώ είναι δελεαστική, τα Νο2 συνήθως πωλούνται στα διπλά λεφτά. Είναι λοιπόν προφανές ότι με το Νο2 τα λεφτά σας πιάνουν τόπο, περισσότερο από ότι με οποιοδήποτε άλλο δίκαννο από αυτά που αναφέρετε.

URIKA ΚΑΝΝΗ

Οπλο urika 302 . Κανη 71 2 αστρα χωρις τσοκ

Message Body:
Μου χαρισανε αυτο το οπλο .εγω κινιγαω μονο μπεκατσα κ νομιζω εχει μακρια κανη τη μου προτινεις να κανω καλητερα ευχαριστω

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το τσοκάρισμα των δύο άστρων είναι πιο περιοριστικό από το μήκος της κάννης. Μια ανταλλαγή κάννης ή μια νέα κάννη στο ίδιο όπλο να είναι η πιο οικονομική λύση. Η Urika είναι μια πολύ καλή καραμπίνα, από τις καλύτερες στην αγορά, και αξίζει να την κρατήσετε. Μια κάννη που ταιριάζει στο κυνήγι μπεκάτσας με τέσσερα ή πέντε άστρα, ή με τσοκάκια θα λύσει το πρόβλημα.