ΠΟΥ ΚΤΙΖΟΥΝ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΑ ΟΙ ΜΗ ΦΟΒΙΚΟΙ

Ο κύριος σε αυτό το βίντεο:

εξηγεί τα προτερήματα του μονόκαννου λειόκαννου, από την αμερικανική σκοπιά βέβαια. Ωστόσο το ενδιαφέρον είναι αλλού, στην γειτνίαση του σκοπευτηρίου όπου δοκιμάζει τα όπλα με αυτό που αντιστοιχεί στην δική μας Εθνική Οδό!

Το δεύτερο βίντεο είναι από την Ελβετία. Δείχνει ένα σκοπευτήριο όπου οι βατήρες βολής είναι από τη μια μεριά της Εθνικής και οι στόχοι στην άλλη!

Οι σφαίρες πετούν πάνω από τα διερχόμενα αυτοκίνητα και καταλήγουν στους στόχους. Επειδή οι άνθρωποι που σχεδίασαν το σκοπευτήριο είναι τεχνολογικά προηγμένοι Ελβετοί, φρόντισαν ώστε οι βατήρες να είναι κτισμένοι με τέτοιο τρόπο που να μην μπορεί να ριχτεί χαμηλή βολή που θα έστελνε σφαίρα προς το δρόμο.

Αυτά συγκρίνετε τα με την τρέχουσα ελληνική πραγματικότητα που δεν επιτρέπει ούτε σκοπευτήριο αεροβόλου σε ανοικτό χώρο κοντά σε κατοικημένη περιοχή, αλλά επιτρέπει τη χρήση τόξων σε σχολείο δίπλα από πολυκατοικία.

Αν και μας το είπε ύψιστος πολιτειακός παράγων, ότι είμαστε ένα τεράστιο φρενοκομείο, μερικά συμπτώματα είναι δύσπεπτα. Ειδικά όταν συγκρίνεις με το τι συμβαίνει αλλού.