ΠΑΝΤΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΚΟΝΤΑΚΙΩΝ, ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Η αγγελεία αυτή αφορά έναν παντογράφο αντιγραφής κοντακιών και παρότι ανήκει στις αγγελίες η ύπαρξη του εργαλείου αποτελεί είδηση. Ας ελπίσουμε ότι κάποιος θα τον αγοράσει και θα αρχίσει επιτέλους η προσφορά αντιγραφής κοντακιών σε λογικές τιμές!

==========================
Χειροκίνητος παντογράφος ξύλου, βαρέου τύπου πωλείται λόγο αχρησίας. Τιμή 700ε.
Κατάλληλος για οπουδήποτε αντιγραφή ξύλινης επιφάνειας όπως κοντάκια όπλων, σώματα ηλεκτρικής κιθάρας Arch top, les peal, σκάφη μικρών οργάνων όπως λύρες, μπαγλαμαδάκια, τζουράδες, έλικες μικρών αεροπλάνων κ.τ.λ..
Ο παντογράφος αποτελείται απο μια επιφάνεια από ξύλο θαλάσσης πάχους 3cm διαστάσεων 135Χ100cm. Τέσσερα ράουλα ακριβείας με διπλά ρουλεμάν που κινούνται πάνω σε τρεις μασίφ ατσάλινους μορφοσωλήνες των 30mm.
Το διπλό μπράτσο κοπής και αντιγραφής διαθέτει ένα μεγάλο ιταλικό ρούτερ SMS, με έξτρα τσόκ για να παίρνει μαχαίρια με δύο διαφορετικούς κορμούς, και από την άλλη του μεριά ζυγίζεται με αντίβαρο για την πολύ εύκολη κίνηση του. Διαθέτει φρένο σταθεροποίησης για την πίσω-μπρος κίνηση και είναι αρκετά στιβαρό όταν δουλεύει λόγου βάρους..
Οι κινήσεις του παντογράφου είναι: 50cm δεξιά-αριστερά, 70cm πίσω-μπρος και ύψος περίπου έως 30cm.
Ένα μεγάλο πλεονέκτημα που έχει (εκτός από την τιμή του) είναι το βάρος και η στιβαρότητα του, σε σχέση με άλλους παντογράφους του εξωτερικού που πωλούνται με μεταλλικούς κούφιους σωλήνες…
Παρακαλώ μόνο σοβαρές προτάσεις στο email: info@theodorakis.name ή στο τηλ μου 2310 231647 Τάσος.