ΗΣΥΧΙΑ! ΚΥΝΗΓΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

Σιγήν ιχθύος τήρησαν η οικολόγα δήμαρχος Τήλου και οι συν αυτή για το Πασχαλιάτικο υποβρύχιο κυνήγι του πρωθυπουργου στο νησί τους, την οικολογική Τήλο.

Τα μέσα ενημέρωσης βούιζαν μετά το Πάσχα για το υποβρύχιο κυνήγι του κυρίου Τσίπρα. Ενα ρεπορτάζ μάλιστα περιέγραφε πως στην πρώτη έξοδο του ο Πρωθυουργός τραυμάτισε ένα ροφό αλλά δεν τον κράτησε, του πήρε το καμάκι.

Με γειά του με χαρά του του πρωθυουργού και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο μέλλον και λίγη περισσότερη προσοχή, ένας σωστός κυνηγός απεχθάνεται τον τραυματισμό του θηράματος.

Το θέμα είναι άλλο και σημαντικό: πρόκειται για την απαξίωση της κοινής λογικής, του ορθολογισμού και της ειλικρίνειας που έχει επιβάλει στην κοινωνία το δήθεν οικολογικό κίνημα. Ετσι το ψάρεμα είναι μια χαρά αλλά το κυνήγι όχι. Το επίγειο θήραμα είναι θαύμα της φύσης, ο ροφός ασχολίαστα αναλώσιμος. Αυτό τον παραλογισμό πληρώνουμε στην κρίση, και θα τον πληρώνουμε για πολλά χρόνια αν δεν βρούμε τα ίσα μας.

Υστερόγραφο: ούτε οι Αντκυνηγετικές Τσουλάρες έβγαλαν προκήρυξη, προφανώς έχουν γραμμένους τους ροφούς και την επίδραση τους στο ανθρώπινο πεπτικό σύστημα.