ΚΑΙ ΠΡΟΣOΜΟΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ, ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ!

Στο νησί που ο Αριστοτέλης Ωνάσης επέλεξε ως ιδιωτικό καταφύγιο, τον Σκορπιό, θα κατασκευαστεί χώρος ηλεκτρονικού προσομοιωτή σκοποβολής καθώς και πεδίο σκοποβολής ανοικτού χώρου. Αμφότερα ιδιωτικά!!!

Η κατασκευή των δύο χώρων είναι μέρος των προτεινόμενων δράσεων ανάπτυξης του Σκορπιού και μετατροπής του σε θέρετρο για εξαιρετικά εύπορους πελάτες από τη νέα (ρωσσική) ιδιοκτησία. Με γεια τους και χαρά τους.

Το ζητούμενο είναι άλλο. Πως θα περάσει αυτή η κατασκευή ενός ηλεκτρονικού σκοπευτηρίου όταν απαγορεύεται (ανόητα, αλλά απαγορεύεται) η κατοχή προσομοιωτών σκοποβολής από το νόμο. Και πως θα γίνει ανοικτό ιδιωτικό σκοπευτήριο όταν αυτό απαγορεύεται σε όλους τους πολίτες αυτής της χώρας! Αυτά είναι τα θέματα και περιμένουμε όλοι την αντίδραση της ΣΚΟΕ και των αρμοδίων για αυτή την πρόταση.

Αν περάσει η μελέτη τότε δημιουργεί προηγούμενο. Και αν κάποιος άλλος θελήσει να αντιγράψει την ενέργεια των ιδιοκτητών του Σκορπιού, στο σημείο που αφορά τα σκοπευτήρια, τότε θα δείτε θάματα και πράματα. Τότε θα δείτε την διοίκηση να εξαντλεί την εφευρετικότητα της σε επιχειρήματα γιατί ο Ελληνας επιχειρηματίας δεν μπορεί να έχει την ίδια ελευθερία κινήσεων που έχει ο Ρώσσος ιδιοκτήτης του Σκορπιού.

Σπασίμπα νταβάρις!