ΕΥΚΑΙΡΙΑ! ΕΝΑ ΑΥΑ Νο 2 ΓΙΑ ΜΕΡΑΚΛΗ

Η ΑΥΑ μπορεί να έβαλε το μοντέλο αυτό στη 2η θέση στον κατάλογο της, ωστοσο το αγοραστικό κοινό το έβαλε στην πρώτη θέση. Το μοντέλο Νο 2 έγινε πρώτο σε πωλήσεις όπλο της ΑΥΑ σχεδόν αμέσως μετά την εμφάνιση του στα μέσα της δεκαετίας του 1950. Εκτοτε παραμένει σταθερά το πρώτο σε πωλήσεις δίκαννο με ολόκληρες φωτιές της ΑΥΑ.

Ο μηχανισμός του Νο2 ακολουθεί πιστά το πρότυπο Holland and Holland. Εχει κάννες γνήσιες ντεμιμπλόκ (Chopper Lump), αυτομάτους εξολκείς, αποσπώμενες φωτιές με την γνωστή “μανιβέλα”, σχαστηρίες ασφαλείας, οπές δισφυγής αερίων, σπαστή μπροστινή σκανδάλη, ρίγα κοίλη αγγλικού τύπου κυνηγετική. Εν ολίγοις το Νο2 ΑΥΑ είναι ένα αγγλικής σχολής δίκαννο και απευθύνεται σε όσους επιθυμούν την κομψότητα του αγγλικού όπλου αλλά και στιβαρή και ανθεκτική κατασκευή.

Το συγκεκριμένο Νο2 που απεικονίζεται εδώ πωλείται στην Αθήνα. Είναι καλοζωισμένο όπλο, με την φροντίδα και τα σέρβις του και με προσεκτική χρήση. Εχει τσοκ 4 και 2, δηλαδή ιδανικά για γενικό κυνήγι, συνοδεύεται από πολύ καλή θήκη και πωλείται σε πολύ καλή τιμή, 2500 Ευρώ. Εχοντας υπόψη ότι η τιμή ενός καινούργιου ΑΥΑ Νο2 σήμερα ξεπερνά τα 8000 Ευρώ, τότε γίνεται κατανοητή η ευκαιρία.

Για περισσότερες πληροφορίες το τηλέφωνο είναι 6944 302333 κον Ρένο.