ΦΟΝΙΚΟ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ

Από το νόμο 2168 περί όπλων. Διαβάστε το έχοντας υπόψη τον φόνο προχθές της κοπέλας έξω από το αστυνομικό τμήμα.

“2. Όπλα θεωρούνται επίσης τα αντικείμενα που είναι πρόσφορα για επίθεση ή άμυνα και ιδιαίτερα:
α. Μηχανισμοί και κάθε μέσο εκτόξευσης χημικών ουσιών (SPRAY) ή εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας.”

Δηλαδή, αν η άτυχη γυναίκα είχε μια συσκευή σπρέυ η εκκένωσης ηλεκτρισμού και απωθούσε τον δράστη σήμερα τα ΜΜΕ θα είχαν θέμα την δίωξη της για οπλοκατοχή και οπλοχρησία. Η κατοχή και χρήση για άμυνα είναι κολάσιμη. Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί αυξάνεται η βία. Αφού όλο το ρίσκο μιας βίαιης πράξης η πολιτεία το μεταθέτει στο θύμα!

Η πολιτεία, όπως όλες σχεδόν οι δυτικές χώρες, με εξαίρεση μερικές πολιτείες των ΗΠΑ, εφαρμόζουν την θεωρία της μονοπώλησης της βίας από το κράτος. Και τι έκαναν τα όργανα της πολιτείας με αυτό το εφόδιο που τους παρέχει ο κυρίαρχος λαός; ΤΙΠΟΤΕ!

Διότι κανείς προφανώς δεν ήθελε να μπλέξει με τα επακόλουθα που η πολιτεία επιφυλάσσει για όργανα που ασκούν νόμιμη βία, ακόμα και αν πρόκειται για προστασία πολίτη από επικείμενη φονική επίθεση.

Μια θλιβερή πρόβλεψη. Η υπόθεση δεν πρόκειται να αλλάξει το παραμικρό. Ο αυτοευνουχισμός ρίζωσε βαθιά στη συλλογική συνείδηση. Θα φωνασκούν κάποιοι για την “Γυναικοκοτνία” όταν αυτή γίνεται από άνδρα, λες και ο φόνος γυναίκας από γυναίκα και κάθε είδους φόνος είναι αμελητέο γεγονός. Αλλά για την ουσία, για το δικαίωμα του θύματος και άλλων να απωθήσουν το δράστη δεν θα πουν κουβέντα.