BERETTA ROUND BODY 686

roundedberettadickcasleton

Το κυρτωμένο Beretta του κυρίου Casleton.

Αγαπητέ κ Νικήτα.

Πολλά ευχαριστώ για την ελεύθερη πρόσβαση που μας παρέχετε στην αστείρευτη data-base των γνώσεών σας..

Σε μια απάντησή σας σε αναγνώστη αναφέρετε τα εξής

“….παραθέτω μια φωτογραφία ενός Beretta της σειράς 686 που υπέστη μετατροπή από έναν πρωτομάστορα Αγγλο οπλουργό τον κύριο Casleton. Η βάση όχι μόνο είναι ρηχή και λεπτή, αλλά και κυρτή. Είναι ένα από τα πιο όμορφα ποζέ που έχω δει, και εχω δει μπόλικα!”

Αυτή τη φωτογραφία δεν καταφερα να δω (δεν γνωρίζω γιατί) , θα σας παρακαλούσα λοιπόν , αν σας είναι εύκολο να την αναρτήσετε ξανά στην ιστοσελίδα σας.

Με εκτίμηση

Παναγιώτης Κουκούλης

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

scan0006

To φτηνό Beretta Essential με την επίπεδη βάση που επιτρέπει λιμάρισμα για κύρτωση της βάσης.

Ευχαρίστως το βάζουμε διότι (σε παραλλαγή της παλιάς διαφήμισης), μου αρέσει να το βλέπω. Και παραπλήσια είναι η φωτογραφία από το αρχικό σχήμα, ένα απλό Beretta Essential, το πιο φτηνό μοντέλο από το οποίο υποθέτω ότι ξεκίνησε ο κύριος Casleton. Υποθέτω, διότι το φτηνότερο αυτό μοντέλο είναι το μόνο με επίπεδη βάση στο πλάι, χωρίς τα ελαφρύματα και τα “σκαλιά” και έτσι προσφέρεται για κύρτωση.

Μην περιμένουμε βέβαια από την εταιρεία να δει και να εκτιμήσει το δημιόυργημα του κυρίου Casleton. Στην εταιρική τακτική υπερισχύει το μάρκετινγκ και τι διακρίνουν οι πωλητές ότι θα έχει μεγαλύτερη απήχηση. Ισως να έχουν και δίκιο, και ένδειξη αυτού είναι ότι είστε ο μόνος επισκέπτης που ενδιαφέρθηκε για το συγκεκριμένο όπλο.

Leave a Reply