ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Καλησπέρα κ.Νικητα.

Δεν ξαναδιαβαζω κυνηγετικό ηλεκτρονικό τύπο!!!! Καθε φορά που διαβάζω κάτι νεο,το αποτέλεσμα ειναι να ξυπνάω απότομα απο το όνειρο που βλέπω….πως ειμαι και καλα κάπου εκεί γύρω στο 1990-92 αρχές Αυγούστου και σκέφτομαι τι νεο θα κυκλοφορήσει απο Kαλκατζακο και Λαμπρό και αν άλλαξε την ριξια ο αποστολιδης στα quick!!!! Πόσο εχει η άδεια φέτος,αν η 301 θέλει κανά λαδακι αν το πόστο θέλει καθάρισμα κτλ.κτλ.κτλ.

Τωρα η σκέψεις ειναι: θα κυνηγήσουμε φέτος;;;!! τι αποφάσισε ο κ.Τσιρωνης και λοιποί συγγενείς;;; Ποιά ΜΚΟ θα καλύψει της όχληση των ακρίδων απτά σμπαρα.. Και θα εισηγηθεί και αυτή με την σειρά της,την κατάργηση του κυνηγιού;;; Μήπως δίπλα στο πόστο μου εχει τα αυγά της καμία καρέτα-καρέτα και απαγορεύεται το κυνηγι…!!!!! ΕΛΕΟΣ.

Η γνώμη μου ειναι αν κόψουνε τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβρη (Φλεβάρη) όλοι οι κυνηγοί να παραδώσουμε της άδειες μας και να μην θεωρήσουμε ούτε μια!!! Να παει η λαθροθηρία στο κόκκινο και να δώ αυτά τα μηριακια που τόσα χρονια πληρώνουμε οι κυνηγοί πως θα τα βάλει το κράτος στο ταμείο του!! Μήπως απ’ τις ακριδες….

Υγ1. Μπορει να ‘μαι μακριά τωρα, αλλα στεναχωριεμαι γι’ αυτα που θα έρθουν στο κυνηγι και όχι μονο!

Υγ2. Απ’ την άλλη όμως, αν τότε που σκεφτόμουν τι φυσιγγια θα αγόραζα και τι καιρό θα κάνει…σκεφτόμουν μήπως πρέπει να παω και καμία βόλτα απ’ το σύλλογο σε καμία συνάντηση των μελών η μήπως αυτές της εκλογές να ρίξω κόμμα ελλήνων κυνηγών …τα πράγματα έπαιρναν άλλη τροπή σήμερα;;;;

Με εκτίμηση και σεβασμό,
ΠT New York

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Η λαίλαπα της πολιτικής ορθότητας κάποτε θα διαλυθεί. Η παράνοια θα συντριβεί από την πραγματικότητα και από την κόυραση του κόσμου με τους κορεκτίλες. Ενδέχεται η αντιστροφή να είναι και… ζωηρή.

Leave a Reply