ΝΕΟ ΣΕΤ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΟΣ ΚΟΝΤΑΚΙΩΝ

Η D.C. Products είναι Θεσσαλωνικιότικη επιχείρηση που κατασκευάζει ένα πλήρες σετ φινιρίσματος κοντακιών βασισμένο στην παραδοσιακή μέθοδο του λινελαίου, συν κάτι άλλα μυστικά υλικά.

Το σετ περιέχει ότι θα χρειαστεί ο ερασιτέχνης, αλλά και ο επαγγελματίας, για να περιλάβει και να φινίρει ένα κοντάκι από τον αρχή μέχρι το τελικό κέρωμα.

Τα χρειώδη που περιλαμβάνει το σετ είναι γυαλόχαρτα, διαβρωτικό, χρώμα, λάδι για σφράγισμα του ξύλου, γεμιστικό για τους πόρους, τελικό λάδι για το τελευταίο χέρι, κερί, μέχρι και τα πανάκια βρίσκονται στο σετ. Και βέβαια το σετ συνοδεύεται από πλήρεις οδηγίες χρήσης. Ομως στην εποχή του Διαδικτύου πιο χρήσιμα είναι τα ενημερωτικά βίντεο, 27 συνολικά, που δείχνουν την πλήρη μέθοδο χρήσης αυτού του σετ.

Τα φιλμάκια θα τα βρείτε εδώ:

http://www.dcgunstockproducts.com/index.php/el/

ένα χαρακτηριστικό δείγμα από τα 27 βίντεο είναι αυτό:

Μια σημείωση για το σετ της D.C. Products. Ολα τα υλικά είναι διαλεγμένα από τον Χρήστου Δούδη, τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης. Τα λάδια είναι από ψυχρή σύνθλιψη του λιναρόσπορου, ενώ στο κερί υπάρχουν σπάνια υλικά όπως κερί Καρνάουμπα και γνήσιο κερί μέλισσας. Οι συσκευασίες, μπουκαλάκια αλουμινένια και πλαστικά, είναι πρακτικές στη χρήση, επιτρέποντας την δοσομέτρηση του υλικού, και το σύνολο στεγάζεται σε μια συρταρωτή ξύλινη κασετίνα.

Εχω αρχίσει την χρήση του σετ και θα γίνει πιο εκτενής παρουσίαση εν καιρώ.

Αντιπρόσωπος για τη νότιο Ελλάδα είναι το Gun and Knife Classics τηλέφωνο 210-6138049.

Leave a Reply