ΕΚΘΕΣΗ “ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ” 6,7,8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ


Οι κορυφαίες επαγγελματικές επιχειρήσεις του κυνηγίου έχουν, ήδη, “κλείσει” περίπτερα για να εκθέσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στην “ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2017”, ενώ εντυπωσιακή θα είναι και η παρουσία κορυφαίων εταιριών της αυτοκίνησης, που θέλουν να “επικοινωνήσουν” τα νέα μοντέλα 4×4 στο κοινό των κυνηγών.

Στο πρώτο πλάνο της έκθεσης βρίσκονται οι κορυφαίες εταιρίες του κυνηγετικού κλάδου, όπως:

Οι εταιρείες Τουρής Α.Ε, Kάλκο Ε.Π.E., Κύργιας A.E., Ομιλος Ναυπλιώτη, Dispan, και άλλες έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή. Από αυτοκίνητα θα είναι εκεί τα VW, Fiat, Jeep και άλλες αντιπροσωπείες.

Προσφορές και πολύ καλές τιμές, θα σας περιμένουν στα καταστήματα λιανικής πώλησης.Γι’ αυτό και η έκθεση αναμένεται να αποτελέσει σημείο συνάντησης των κυνηγών όλης της χώρας, αναδεικνύοντας τη δυναμική συνεισφορά του κυνηγιού στην εθνική οικονομία, αλλά και την τεράστια συμβολή των κυνηγετικών οργανώσεων στην προστασία και διαχείριση του περιβάλλοντος.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν όμορφες στιγμές στον τεράστιο πολυχώρο της έκθεσης, όπου και τις τρεις ημέρες θα πραγματοποιούνται ποικίλα “χάπενινγκ”: από επιδείξεις ρούχων και παπουτσιών σε… πασαρέλα, μέχρι δοκιμές και μετρήσεις σε αεροβόλα, επιδείξεις μαχαιριών κ.λπ. Επίσης, θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με “γερακάρηδες” του νεοσύστατου συλλόγου Ελλήνων εκτροφέων γερακιών, ενώ θα θαυμάσουν από κοντά επιδείξεις με τα εκπληκτικά αυτά αρπακτικά!

Όσο για τους λάτρεις των κυνηγετικών σκύλων, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά εκθέσεις μορφολογίας, επιδείξεις, παρουσιάσεις από εκπαιδευτές, αλλά και τη “δουλειά” κορυφαίων εκτροφέων της χώρας μας και άλλων χωρών του εξωτερικού. Κορυφαίο γεγονός θα αποτελέσει η Έκθεση Μορφολογίας των κυνηγετικών φυλών φέρμας και ιχνηλατών (ομάδες 6 και 7), που θα γίνει σε συνεργασία με τους αντίστοιχους Όμιλους και τον Κυνολογικό Όμιλο Ελλάδας.

Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα κάθε ημέρα, θα πραγματοποιούνται 50 κληρώσεις υπέροχων δώρων για τους επισκέπτες της έκθεσης, με βάση τα στοιχεία “εισόδου” Φροντίστε να είστε εκεί ή να μαθαίνετε τα αποτελέσματα.

Τις τρεις ημέρες που θα διαρκέσει η “Κυνηγεσία 2017” στο Μ.Ε.C. της Παιανίας, στο κτήριο της Helexpo της Λεωφόρου Κηφισίας θα πραγματοποιηθεί η έκθεση “Boat and Fishing Show”, με επίκεντρο, το ψάρεμα και το σκάφος. Οι δύο εκθέσεις θα… “επικοινωνούν” μεταξύ τους με συχνά δρομολόγια πούλμαν, τα οποία και θα μεταφέρουν τους επισκέπτες εντελώς δωρεάν! Επίσης, ναυλωμένα πούλμαν, θα μεταφέρουν δωρεάν τους επισκέπτες από και προς τον κόμβο της Δουκίσσης Πλακεντίας (Μετρό, Αττική οδός,Προαστιακός). Παράλληλα, οι διοργανωτές της έκθεσης έχουν έρθει σε συμφωνία με σειρά ξενοδοχείων στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας, εξασφαλίζοντας… έκπτωση 20% στους επισκέπτες της “ΚΥΝΗΓΕΣΙΑΣ” που θα έρθουν από την περιφέρεια…Στη λίστα των προσφερόμενων ξενοδοχείων, περιλαμβάνονται τα εξής: Holiday Inn, Divani Caravel, President, Astor, Airotel Alexadros, Airotel Stratos Vassilikos, Ζafolia, Goldenage, Grecotel Pallas Athens, Νafsika Cocomat Hotel, Αcropol, Olympic, Park hotel, Elizabeth hotel, Theoxenia hotel.