Βούλιαξαν το Leonidas Palace και φέτος οι Κυνηγοί της Σπάρτης!

Κοσμοπλημμύρα – 1200 και πλέον άτομα στο χορό του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης!

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η προσέλευση στο χορό του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης, καθώς περισσότερα από 1200 άτομα κατέκλυσαν το Leonidas Palace. Και φέτος, ο Κυνηγετικός Σύλλογος της λακωνικής πρωτεύουσας έκανε τη διαφορά σε επίπεδο οργάνωσης και παρουσίασε ένα μοναδικό show με πολλές εκπλήξεις, αμέτρητα δώρα, χορό και διασκέδαση. Ο Γιάννης Κατσίγιαννης, ο Άρης Μουγκοπέτρος, ο Σπύρος Πανταζόπουλος ο Κώστας Βεργυρής, η Ιωάννα Αλιφέρη, ο Νίκος Σταυρόπουλος, η Γιώτα Σουμάκη και η πολυμελής ορχήστρα τους κράτησαν αμείωτο το κέφι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Το χορό άνοιξε με χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης, κος Γιάννης Καρβουνιάρης, ο οποίος ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους που απέδειξαν ξανά και έμπρακτα τη στήριξή τους προς το σύλλογο, ενώ δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει τη σημασία της ενότητας του κυνηγετικού κόσμου, σε μία εποχή που το κυνήγι βάλλεται από τους γνωστούς κύκλους. Παράλληλα, έκανε συνοπτική αναφορά στο όραμα και την επόμενη ημέρα του συλλόγου. Στη συνέχεια έδωσε το λόγο στον πρόεδρο της Γ΄ΚΟΠ, κο Κάτσικα, το βουλευτή Λακωνίας, κο Δαβάκη, καθώς και το δήμαρχο Σπάρτης, κο Βαλιώτη.

Παράλληλα, στο χορό παρευρέθηκαν ο προϊστάμενος της διεύθυνσης Δασών, κος Κοντάκος, ο Δασάρχης Σπάρτης, κος Ζάκας, ο αντιπρόεδρος της Γ΄ΚΟΠ, κος Παπαγεωργόπουλος, ο τέως δήμαρχος κι επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, κος Αργειτακος ο διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας, κος Μαρουδάς, ο διοικητής της Ασφάλειας Σπάρτης, κος Αγρανιώτης, ο κος Δημήτρης Κρητικός, διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Γυθείου, ο κος Μέμιτσας, πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Μολάων, ο κος Δρούγας Παντελής, πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Καλαμάτας, ο πρόεδρος του Κ.Σ. Λεωνιδίου, κος Γιώργος Βαρράς, ο πρόεδρος του Κ.Σ.Βορείου Λακεδαίμονος, κος Καλαμαράς, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ευρώτα, κος Μένεγας, ο κος Γιώργος Βλάχος, δημοτικός σύμβουλος Σπάρτης της αντιπολίτευσης, ο κος Ηλίας Καλογερόπουλος, διευθυντής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, τον κο Γρηγόρη Μπακάρα, μέλος της Π.Ο.ΑΣ.Υ, πολλοί πρόεδροι Πολιτιστικών Συλλόγων και Τοπικών Κοινοτήτων, καθώς και ο κος Πάνος Σαβούρδος από τον Άγιο Πέτρο, ο οποίος βραβεύτηκε πρόσφατα στο Δημοτικό Τραγούδι παίζοντας μ΄ένα φύλλο κισσού!

Ευχαριστούμε πολύ την κα Αλεξία Μπουτεράκου, ιδιοκτήτρια των Top Τζάντε, για το δώρο που προσέφερε, αλλά και για τα αλμυρά εδέσματα που προσφέρθηκαν στην είσοδο του Leonidas Palace, τη Βιομηχανία Ξύλου του κου Συναδινού Παναγιώτη, το κατάστημα του κου Λιακόπουλου το οποίο ανέλαβε τη διακόσμηση του χώρου, τους χορηγούς της εκδήλωσης, Σχολή Οδηγών του κου Αλαφόγιαννη, τις Κομμώσεις Δήμος, τις Εξατμίσεις του κου Κων/νου Τσίπουρα και το Μικρό Καφέ του κου Μπουλούγαρη. Επίσης, ευχαριστούμε τον κο Ηλία Βέργαδο και τα Κυνηγετικά Είδη, το Hobby του κου Ηλία Παναγιωτάκου, την επιχείρηση του κου Γιώργου Δούβρη, τον κο Κωνσταντίνο Χατζή, τα Πρατήρια Κρομμύδα, τα Είδη Κυνηγίου κου Παναγιώτη Ζαϊμη, το κατάστημα κυνηγετικών ειδών του κου Φώντα Τσαγκάρη, τον κο Γιάννη Φουντά και το Mega Euronics, τον παραδοσιακό Ξενώνα “Αρχοντικό Ταϋγέτη” στο Μυστρά, τη Ladda του κου Γάββαρη, τον κο Νίκο Θεοδωρακάκο, ο οποίος προσέφερε πολυάριθμα μπουκάλια κρασιών από το “Κτήμα Θεοδωρακάκου”, τον κο Νίκο Μάζη για τις γλυκές δημιουργίες, φυσικά τον κο Βαγγέλη Πολίτη, ιδιοκτήτη του Leonidas Palace, τον κο Γιακουμή, οικονομολόγο του συλλόγου, καθώς και την κα Ιωάννα Δαλιούρη, εκπαιδευτικό.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλα τα εμπορικά καταστήματα και τις επιχειρήσεις που προσέφεραν πάνω από 300 δώρα για τη βραδιά, αλλά και στα ΜΜΕ για την προβολή της εκδήλωσης.

Και του χρόνου, με Υγεία!

Με εκτίμηση

Ο πρόεδρος του Κ.Σ. Σπάρτης

Ιωάννης Λ. Καρβουνιάρης