ΚΥΝΗΓΟΙ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΙΑ- ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Ο επισκέπτης κύριος  Καρτσάκης γράφει:

“Συγχαρητήρια για το άρθρο σας ΚΥΝΗΓΟΙ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΙΑ. Απλά από τα καλύτερα -αν όχι το καλύτερο – άρθρο που έχω διαβάσει. Ο κυνηγός που περιγράφετε ειμαι και εγώ. Τόσα χρόνια ένιωθα μέσα μου λάθος, ανίκανος και εντελώς ξένος ως προς το κυνήγι, και αυτό γιατί ότι έβλεπα, άκουγα και διάβαζα για το κυνήγι, διαφήμιζε την ποσότητα τής καρπωσης. Ελάχιστες φωνές για την φύση, την σκόπευση, το θήραμα, το αίσθημα, τον εξοπλισμό και όλα αυτά που συνοδεύουν το κυνήγι, και ότι ακούγονται ήταν συνήθως από τον ξένο τύπο. Το άρθρο σας με έκανε να νιώσω ” σωστός ” και απελευθερωμένος. Είναι πολύ σημαντικό να ακούγονται αυτές οι απόψεις από έναν καταξιωμένο στο χώρο , να ακούγονται από ελληνικό τύπο και όχι μόνο από ξένο ειδικό τύπο, που “πιάνει” τον παλμό του Έλληνα. Συνεχίστε έτσι και εκ μέρους μου και πολλών άλλων ελπίζω, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ.”

Ενώ ο κύριος Πανούσης παρατηρεί:

“Καλησπέρα σας κύριε Κυπρίδημε,

αφορμή για την επικοινωνία μου υπήρξε το άρθρο σας με θέμα “ΚΥΝΗΓΟΙ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΙΑ”. Θα ήθελα να σας συγχαρώ για την οξύτητα της σκέψης σας και την δομημένη παράθεση των απόψεων σας.

Σας προτείνω να συνεχίσετε τη συζήτηση στο Facebook μιας και είναι ευκολότερος εκεί ο διάλογος με τον κόσμο που σας παρακολουθεί.”

Ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Αποφεύγω το Faacebook επειδή η διάταξη των αναρτήσεων με μπερδεύει ενώ υπάρχει και ένα έντονο εμπορικό στοιχείο. Οι σελίδες της Οπλογνωσίας είναι πάντα ανοικτές για σηζήτηση.

Θα σταθώ στην λέξη “απελυεθερωμένος” του κυρίου Καρτσάκη. Λέξη που δείχνει ότι το άρθρο βρήκε τον στόχο του και είναι έμπνευση για περισσότερη δουλειά προς αυτή την κατεύθυνση.

Το αρχικό άρθρο Κυνηγοί και Κυνήγια εδώ: